Word Vrind van de Sint - Stichting DeSintKan Driel

Vind je het Sinterklaasfeest met de mooie intocht en unieke uittocht in Driel ook altijd weer goed geregeld? Geniet je van de Pietenjacht en de feestelijke aankleding van Madriel? Wil je daaraan financieel bijdragen? Word dan Vrind van de Sint. Met een kleine bijdrage helpt u Stichting DeSintKan de veel leuke sinterklaasactiviteiten mogelijk te maken. Meld je dus snel aan als Vrind! Met dank namens de Sint...


Werk mee aan de Ziel van Madriel en word Vrind van de Sint!

In onze uitingen heeft u de naam Madriel regelmatig voorbij zien komen. We hebben hierbij een lange termijndoelstelling om Driel tijdens de Sinterklaasperiode een mooie, sfeervolle en warme Sinterklaasuitstraling te geven.

Hier kunt u financieel aan bijdragen. Hoe? Door “Vrind van de Sint” te worden. Hiermee draagt u bij aan ons Madriel-project dat we hierdoor jaarlijks meer vorm kunnen geven; van het dorp voor het dorp.


Vlag "Vrind van de Sint" | Stichting DeSintKan Driel


JA, IK WIL EEN VLAG!

HOE MAAK IK GELD OVER AAN DESINTKAN?

De bijdrage van 15,00 euro kunt u overmaken op IBAN NL48 RABO 0331 9354 22 tnv Stichting DeSintKan Driel onder vermelding van uw achternaam, adres + huisnummer en de tekst “Vrind van de Sint“. Vergeet u niet uw adres en huisnummer te vermelden. Zodra het geld van u is ontvangen, zullen wij de vlag bij u bezorgen.

Zelf kunt u ook nog extra gezicht geven aan Madriel door de mijterlampjes te kopen en voor het raam te plaatsen.

Ook volgend jaar komen we weer met nieuwe versieringen voor Madriel die dankzij onze Vrinden kunnen worden aangeschaft. Ook dan is er weer iets voor de inwoners te koop die daarmee een (extra) bijdrage kunnen leveren aan de totstandkoming van Madriel, het leukste Sinterklaasdorp van de regio!

Wij hopen veel Vrinden van de Sint te mogen begroeten.