Uittocht

Hoe jammer het ook is… ook de Sint en zijn Pieten vertrekken weer naar Spanje. Op 6 december worden zij, na een kort feestelijk afscheid op het Polenplein, feestelijk uitgezwaaid, We wensen hen tot slot een fijne boottocht terug naar Spanje! Het wordt weer een gezellig feestje. Graag tot ziens op 6 december!!!

SINTERKLAAS UITOCHT

Ook dit jaar vindt op 6 december de uittocht plaats. Om 18:00 uur komen Sinterklaas en zijn Pieten aan op het Polenplein (om de parkeerplaats tegenover Albert Heijn Ger Koopman).  Sinterklaas bekijkt daar het  laatste optreden van van zijn Pieten dit jaar. Samen zullen we hem toezingen en uitzwaaien.

Neem om er een extra kleurrijk feest van te maken verlichte versieringen mee. Op het Polenplein is trouwens ook een kraampje aanwezig waar lampjes, fluitjes en zwaaistaven te koop zijn.

Met dit afscheid sluiten we een gezellig Sinterklaasseizoen af. We hopen dat jullie allemaal net zo genoten hebben van de Sinterklaasperiode als de vrijwilligers van stichting DeSintKan. Graag tot volgend jaar!Uittochtvideo van 2020