Uittocht - Stichting DeSintKan Driel

Hoe jammer het ook is… ook de Sint en zijn Pieten vertrekken weer naar Spanje. Op 6 december worden zij, na een kort feestelijk afscheid op het Polenplein, feestelijk uitgezwaaid, We wensen hen tot slot een fijne boottocht terug naar Spanje! Het wordt weer een gezellig feestje. Graag tot ziens op 6 december!!!

SINTERKLAAS UITOCHT

UPDATE

De uittocht zal vanwege de maatregelen in aangepast vorm doorgaan. Jullie zijn van harte welkom om Sinterklaas en zijn pieten uit te komen zwaaien in onze drive-thru! Het zal beginnen om 15:45 vanaf de Dorpsstraat waar je Sinterklaas en de Pieten in de Kerkstraat kunt uitzwaaien! Om 16:45 eindigt de drive-thru, dus wees op tijd.

Let op: de aanrijdroute begint vanaf kruispunt Dorpsstraat/Broeksingel en zal een eenrichtingsweg vormen richting de Kerkstraat. Andere ingangen op deze route worden ook afgezet en vanaf hier kunt u niet de route volgen.

Met dit afscheid sluiten we ons jubileumjaar af. We hopen dat jullie allemaal net zo genoten hebben van de Sinterklaasperiode als de vrijwilligers van stichting DeSintKan. Graag tot volgend jaar!Vorig jaar was er door Corona geen normale uittocht…. bekijk hier hoe Sint en Pieten toen Driel verlieten …

Uittochtvideo van 2020