Sponsoren - Stichting DeSintKan Driel

Alle activiteiten die Stichting DeSintKan Driel organiseert, worden mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren. Namens Sint en Piet zijn wij alle sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage! Hieronder vind je een overzicht van alle bedrijven die het mogelijk maken dat wij jaarlijks een uniek en origineel Sinterklaasfeest in het dorp Driel kunnen organiseren.

SPONSOREN 2021


Het Sinterklaasfeest  in 2021 stond in het teken van ons 15 jarig jubileum. Dankzij de hulp van onze sponsoren is het ieder jaar weer mogelijk om een mooi Sinterklaas evenement realiseren. Hartelijk dank dus voor uw steun!

Wilt u een bijdrage leveren in 2022? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Alvast weten wat Stichting DeSintKan u te bieden heeft? Bekijk dan alvast ons Sponsorplan.


Sponsoren E    
AH Ger Koopman AH Ger Koopman We hebben alle dagelijkse boodschappen in huis. Alledaagse artikelen als toiletpapier, wasmiddel, luiers en tandpasta, aardappelen, melk en brood. Bij Albert Heijn Ger Koopman bent u verzekerd van een uitstekende kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Bakkerij Van Binsbergen Brood & Zo Bakkerij Van Binsbergen Brood & Zo Wij zijn een klein familiebedrijfje dat in 1973 door ons, Theo en Annie van Binsbergen, is begonnen als een klein bakkerswinkeltje aan huis. Nadat onze zoon Edwin van Binsbergen in 1987 in de onze voetsporen trad en dochter Renate datzelfde deed in 2000, ontstond er een echt familiebedrijf, dat inmiddels bekend was (en is) in de wijde omgeving van Driel.
Flex Service Groep Flex Service Groep Flex Service Groep is een allround specialist op het gebied van arbeidsbemiddeling. Professioneel personeelsbeleid vraagt om een brede kijk op de zaak. Onze dienstverlening sluit daar naadloos bij aan. Uitzenden of detacheren, werving en selectie, Europese arbeidskrachten, payroll services, replacement en inhouse services zijn gericht op tijdelijke en vaste medewerkers binnen uw organisatie. Bij Flex Service Groep kunt u rekenen op betrokken specialisten die zich verantwoordelijk voelen voor een kwalitatieve dienstverlening.
Linsen scooters Linsen scooters Linsen scooters is een jong en ambitieus bedrijf. Onze specialisatie ligt in de in- en verkoop van scooters en brommers, reparaties en verkoop van onderdelen van alle A-merken.
Ons bedrijf is RDW erkend en wij hebben ons gespecialiseerd in diversen topmerken zoals: Vespa, Piaggio, Yamaha, Peugeot, Sym en Kymco.
Remko Stevens Makelaardij Remko Stevens Makelaardij Remko Stevens is een gecertificeerd RMT makelaar / taxateur die is aangesloten bij de NVM, de grootste en bekendste branchevereniging binnen de makelaardij. Dit is zowel voor ons kantoor als voor onze klanten een groot voordeel. Een NVM-makelaar beschikt over alle marktgegevens die de NVM verzameld, is altijd up-to-date bij (wets)wijzigingen en heeft de beschikking over alle tools die Funda te bieden heeft. Deze laatste is misschien wel het grootste voordeel om voor een NVM-makelaar te kiezen, want daarmee kunt u uw woning optimaal onder de aandacht brengen bij woningzoekers!
Schoonmaakbedrijf W. Jacobi Schoonmaakbedrijf W. Jacobi Schoonmaakbedrijf Jacobi begon met niks en is inmiddels uitgegroeid tot een goed en degelijk bedrijf. Jacobi staat garant voor een goede kwaliteit. Jacobi heeft de beschikking over 7 bedrijfswagens. Sinds 2012 beschikt Jacobi ook over een nieuwe hoogwerker.
Vrisolatie Isolatie Systeembouw BV Vrisolatie Isolatie Systeembouw BV Vrisolatie Isolatie Systeembouw BV is specialist in het bouwen en renoveren van koel- en vriescellen en overige geconditioneerde ruimtes.
Wij zijn een familiebedrijf dat door vader en zoon wordt gedragen. Met een gezamenlijke ervaring van meer dan 40 jaar zijn we zowel nationaal als internationaal werkzaam.
Zalencentrum Driessen Zalencentrum Driessen Ons bedrijf bestaat al ruim 80 jaar en is een begrip in de regio als het gaat om gezelligheid en kwaliteit. Vaak zien wij klanten die in het verleden in ons bedrijf hun bruiloft hebben gevierd terug bij een jubileum 12,5 of 25 jaar later. Klanttevredenheid staat hoog in ons vaandel: wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Sponsoren D  
 Hem & Haar kappersHem & Haar kappersHEM & HAAR kappers bestaat uit 6 zeer vakbekwame hairstylisten. Eigenaar is Rita Hermsen-van der Linden die zelf al bijna 25 jaar actief is in het kappersvak waarvan 15 jaar als eigen ondernemer op winkelcentrum Kronenburg.
 Optiek van IJzendoornOptiek van IJzendoornSinds 1996 is Optiek van IJzendoorn te vinden in Driel. Met meer dan 25 jaar ervaring in de optiek nemen wij geen genoegen met minder dan het beste en zijn wij pas tevreden als u weer optimaal zicht heeft. Optiek van IJzendoorn biedt de meest nauwkeurige oogmeting. U kunt bij ons terecht voor alle soorten monturen, zonnebrillen en contactlenzen. Persoonlijke aandacht stellen wij voorop om u van het beste zicht te kunnen voorzien.
Zalen- en Partycentrum De OldenburgZalen- en Partycentrum De OldenburgZalen- en Partycentrum De Oldenburg is gevestigd in het Overbetuwse dorp Driel, gelegen midden in het gebied van de appel- en perenbongerds, met aan de overkant van de Rijn de bosrijke omgeving van de Veluwe.
We zijn makkelijk bereikbaar en beschikken over voldoende parkeergelegenheid.
Bouwbedrijf H. FischerBouwbedrijf H. FischerBouwbedrijf H. Fischer te Driel

SponsorenA  
AnetteVoeten&Nagels
BakkerijBerentsen
BeijerMengvoeders
CafetariaChinaGarden
HerlaarLandmeetadvies
Hermeling
MicroLasersystems
PlazaHendriks
PoelierHoogsteder
RensenBouw
RoyTreepoliebollen
Ruinaardhovenier
Scheerderschilderwerken
‘tBloemenparadijs