Verenigingen

Net als jullie eigen vereniging is Stichting DeSintKan Driel een non-profit organisatie. Een bezoek van Sint en Piet aan jouw vereniging bieden we daarom zeer voordelig aan. Wij zijn actief in knooppunt Arnhem/Nijmegen en bieden verschillende pakketten vol vertier aan. De kinderen zullen veel plezier beleven aan de leuke voorstelling die voor hen wordt opgevoerd! Bekijk op deze pagina de mogelijkheden en bijbehorende tarieven. Ook als je speciale wensen hebt, denken we graag met je mee! We gaan tenslotte voor kwaliteit!
SINT EN PIET BIJ JOU (SPORT-) VERENIGING

RESERVEER JE BEZOEK

Het Sinterklaasfeest is pas helemaal compleet wanneer Sinterklaas en zijn Pieten op het bedrijf of vereniging zijn geweest. Zij vermaken de kinderen op een leuke manier en komen natuurlijk ook de cadeautjes langsbrengen en zorgen voor een spetterende show. Sinterklaasbezoeken van DeSintKan aan het bedrijf of vereniging zijn te reserveren in de regio’s Driel, Arnhem (incl. Schuytgraaf), Nijmegen, Elst (Gld.), Heteren, Bemmel, Huissen, Oosterhout (Gld.), Lent. Andere regio’s zijn uiteraard bespreekbaar.

Sinterklaas huren was nog nooit zo eenvoudig!

Tarieven voor de bedrijfsbezoeken zijn te boeken in 3 verschillende pakketten, afhankelijk van jouw wensen en grootte van het bedrijf:


BINNEN DRIEL

30

PER 30 MIN
 • Sinterklaas
 • 2 tot 3 Pieten
 • Minimaal 1 uur


MEEST GEBOEKT!
BUITEN DRIEL

60

PRIJS PER 30 MINUTEN
 • Sinterklaas
 • 2 tot 3 pieten
 • Minimaal 1 uur
 • Bij een enkele reisafstand groter dan 20 km. vanuit Driel vragen wij een reiskostenvergoeding van € 1,00 per extra gereden kilometer


HOE KAN IK SINTERKLAAS RESERVEREN

Je kunt bij ons vanaf 1 september een Sinterklaasbezoek reserveren in onder andere de regio’s Driel, Arnhem (incl. Schuytgraaf), Nijmegen, Elst (Gld.), Heteren, Bemmel, Huissen, Oosterhout (Gld.), Lent. Ben je woonachtig in een andere regio, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!


HOE KAN IK SINTERKLAAS RESERVEREN VOOR EEN VERENIGING

Om een Sinterklaasbezoek te reserveren kan je het best bellen met onze PietMobiel op telefoonnummer

06-18 35 85 76

Of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de reservering verder af te stemmen.BEL MIJ TERUG

Let op: bij boekingen per e-mail verzoeken wij je vriendelijke om te allen tijde tenminste uw naam, volledige adres én telefoonnummer en / of e-mailadres waarop wij u kunnen bereiken te vermelden.


  Uw naam (verplicht)

  Uw postcode + plaats (verplicht)

  Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Opmerkingen

  Vul aub de code in om het formulier te verzenden:
  captcha


  WANNEER KAN EEN BEZOEK GEANNULEERD WORDEN?

  VOORWAARDEN

  Het kan voorkomen dat je de gemaakte reservering dient te annuleren. Het kan dan zijn dat er toch kosten aan je zullen worden doorberekend. Gemaakte reserveringen mogen geannuleerd worden aan de hand van de volgende voorwaarden:

  • Betalingen dienen of van te voren te worden overgemaakt naar bankrekeningnummer NL48 RABO 0331 9354 22 t.n.v. DeSintKan in Driel of bij binnenkomst contant (gepast) worden betaald.
  • Bij annuleren binnen 48 uur voor bezoekdatum worden de bezoekkosten volledig doorberekend.
  • Bij annuleren vanaf 48 uur tot en met 7 dagen voor de bezoekdatum worden 50% van de bezoekkosten doorberekend.
  • Annuleren vanaf 7 dagen of meer voor de bezoekdatum zijn kosteloos. Er worden dan geen bezoekkosten doorberekend.