Huisbezoek | Stichting DeSintKan Driel

Een huisbezoek van de Sint en Pieten van DeSintKan is niet zomaar een huisbezoek. De kinderen, maar zeker ook de ouders, weten niet wat hen overkomt en zullen smullen van de verhalen en acts van de Sint en Pieten! Stichting DeSintKan Driel is een non-profit organisatie en kan daardoor tegen een zeer voordelig tarief een bezoek van Sint en Piet aanbieden. Lees hier hoe je een huisbezoek kan boeken.
SINT EN PIET BIJ JOU THUIS

COVID-19 update: door verscherpte maatregelen van het kabinet kunnen we dit jaar helaas geen fysieke huisbezoeken verzorgen. Informeer via het boekingsnummer naar de mogelijkheden voor de beschikbaarheid van het alternatief: een leuk interactief online huisbezoek…

2020 update:

Echte huisbezoeken zijn dit jaar helaas niet mogelijk. We vinden dat erg vervelend. Het is per slot van rekening ieder jaar een feestje als Sinterklaas met zijn Pieten cadeautjes komt brengen. Er zijn in de afgelopen weken al veel mensen die Sinterklaas hebben uitgenodigd voor een bezoekje aan huis. Om jullie pakjesavond toch feestelijk te laten verlopen hebben we een leuk alternatief bedacht.
Op vrijdag 4 december en zaterdag 5 december is het toch even mogelijk om met Sinterklaas en een van zijn Pieten te praten. Even kort het jaar door te nemen. Samen een cadeautje uitpakken die Piet al bezorgd heeft. Tijd voor een grap en een grol en wat ouderwetse gezelligheid.

Veilig op afstand
Natuurlijk organiseren we dit veilig en op afstand. Via een beeldscherm komt Sinterklaas je woonkamer binnen. Sluit bijvoorbeeld je laptop aan op je TV. Maar met je tablet verbinding maken kan natuurlijk ook.
Deze digitale huisbezoeken duren circa een 15 minuten en kosten slechts € 15,00. Je krijgt door ons een tijdstip toegewezen. Waar mogelijk zullen we proberen met je wensen rekening te houden. Ter bevestiging volgt er een mail met wat praktische uitleg over de verbinding, over welke informatie we van jullie nodig hebben en hoe er betaald kan worden.

Wanneer is Sinterklaas live?
Sinterklaas zal er 4 en 5 december eens goed voor gaan zitten om wat extra sfeer bij jullie thuis te brengen. Op vrijdag is een digitaal huisbezoek mogelijk van 14:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur.
Er is een beperkt aantal mogelijkheden voor digitale huisbezoeken beschikbaar. Reageer dus snel, want helaas… VOL=VOL.

Einde 2020 corona update
————————————————————————————————-


PlaatsTarief
Andelst€ 35,00
Arnhem Noord€ 37,50
Arnhem Schuytgraaf€ 30,00
Arnhem Zuid€ 32,50
Bemmel€ 40,00
Doorwerth€ 32,50
Driel€ 25,00
Duiven€ 50,00
Elden€ 32,50
Elst (Gld.)€ 30,00
Gendt€ 45,00
Haalderen€ 40,00
Heelsum€ 32,50
Herveld€ 35,00
Heteren€ 30,00
Huissen€ 37,50
Lent€ 45,00
Nijmegen Noord€ 45,00
Nijmegen Zuid€ 50,00
Oosterbeek€ 35,00
Oosterhout (Gld.)€ 45,00
Randwijk€ 32,50
Renkum€ 32,50
Valburg€ 32,50
Velp (Gld.)€ 50,00
Wageningen€ 40,00
Westervoort€ 50,00
Zetten€ 35,00
Zevenaar€ 50,00


RESERVEER JE HUISBEZOEK

Je kunt bij ons vanaf 7 september een Sinterklaasbezoek reserveren in onder andere de regio’s Driel, Arnhem (incl. Schuytgraaf), Nijmegen, Elst (Gld.), Heteren, Bemmel, Huissen, Oosterhout (Gld.), Lent. Ben je woonachtig in een andere regio, neem dan alsjeblieft contact met ons op. Wij zijn je graag van dienst!

Door eventuele ontwikkelingen rondom het Corona-virus en bijbehorende maatregelen kan besloten worden dat huisbezoeken geen doorgang kunnen vinden. Dit wordt tijdig met u gecommuniceerd. 


HOE KAN IK SINTERKLAAS RESERVEREN VOOR EEN HUISBEZOEK

Om een Sinterklaasbezoek te reserveren kan je het best bellen met onze PietMobiel op telefoonnummer

06 – 18 35 85 76

Of vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om de reservering verder af te stemmen.BEL MIJ TERUG

Let op: bij boekingen per e-mail verzoeken wij je vriendelijk om ten alle tijden tenminste uw naam, volledige adres én telefoonnummer e-mailadres waarop wij u kunnen bereiken te vermelden. Tevens verzoeken we je de gewenste dag en tijd aan te geven. Hier kun je het opmerkingenveld voor gebruiken.

Let op reserveren kan tot 1 december!


  Uw naam (verplicht)

  Uw postcode + plaats (verplicht)

  Uw straatnaam + huisnummer (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Opmerkingen

  Vul aub de code in om het formulier te verzenden:
  captcha


  WANNEER KAN EEN BEZOEK GEANNULEERD WORDEN?

  VOORWAARDEN

  Het kan voorkomen dat je de gemaakte reservering dient te annuleren. Het kan dan zijn dat er toch kosten aan je zullen worden doorberekend. Gemaakte reserveringen mogen geannuleerd worden aan de hand van de volgende voorwaarden:

  • Betalingen dienen of van te voren te worden overgemaakt naar bankrekeningnummer NL48 RABO 0331 9354 22 t.n.v. DeSintKan in Driel of bij binnenkomst contant (gepast) worden betaald.
  • Bij annuleren binnen 48 uur voor bezoekdatum worden de bezoekkosten volledig doorberekend.
  • Bij annuleren vanaf 48 uur tot en met 7 dagen voor de bezoekdatum worden 50% van de bezoekkosten doorberekend.
  • Annuleren vanaf 7 dagen of meer voor de bezoekdatum zijn kosteloos. Er worden dan geen bezoekkosten doorberekend.