Visie - Stichting DeSintKan Driel

Stichting DeSintKan Driel is een vrijwilligers organisatie uit Driel, die al meer dan 30 jaar Sinterklaas en zijn zwarte pieten verhuren voor Sinterklaas intochten, huisbezoeken, bezoeken op scholen, verenigingen en bedrijven. Onze visie is dat het Sinterklaasfeest door iedereen als een onvergetelijke belevenis moet worden ervaren. Onze missie omvat een aantal kernwaardes die Stichting DeSintKan hanteert.


KWALITEIT

De kwaliteit in onze organisatie is zichtbaar in onze verzorging en uitvoering. Zo beschikken wij over een unieke collectie handgemaakte pakken die ieder jaar weer wordt uitgebreid, over enthousiaste vrijwilligers die zich volop inzetten en ervaring die wij zeker niet verloren laten gaan. Mede hierdoor zijn onze optredens interactief, humoristisch, uniek en bijzonder.
LAGE TARIEVEN

Wij zijn een non-profit organisatie en hanteren bewust lage tarieven om zo het Sinterklaasfeest voor iedereen geweldig te kunnen maken. Wij kunnen onze tarieven laag houden omdat wij een vrijwilligersorganisatie zijn. Van onze inkomsten dekken we de kosten en investeren we in de toekomst door verenigingen en projecten in het dorp Driel te ondersteunen. We zijn een transparante organisatie en onze financiële jaarcijfers liggen voor iedereen ter inzage.
SAMENWERKING

Wij stimuleren de samenwerking onder onze eigen vrijwilligers, onze sponsoren, bewoners en verenigingen uit het dorp Driel. Onze organisatie neemt alleen producten en diensten af van onze sponsoren uit Driel mits deze te verkrijgen zijn.