Intocht

Wij zorgen ervoor dat Sinterklaas en zijn Pieten ieder jaar feestelijk kunnen worden ingehaald in Driel. Door onverwachte gebeurtenissen in Spanje of op de boot, is het ieder jaar weer spannend of alles wel goed komt. Komen jullie ook het spektakel aan de Rijn bijwonen? We weten zeker dat Sinterklaas dat heel erg leuk zal vinden. Ook de feestelijke show in Zalencentrum De Oldenburg is een regelrechte aanrader! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt je getrakteerd op spelletjes, zang, trucs en vermakelijke Pieten. Graag tot zondagmiddag!

SINTERKLAAS INTOCHT 2023

Op zondag 19 november 2023 komt Sinterklaas aan in Driel. De boot meert rond 14:00 uur aan ter hoogte van het Sint Nicolaaspad in de buurt van de Stuw. We maken er, zoals ieder jaar, een speciaal feest van voor iedereen die net als wij zo veel van Sinterklaas en zijn Pieten houdt.

Na de feestelijke ontvangst aan de Rijn staat er ook een gezellig samenzijn op het Polenplein op het programma. In een lange stoet gaan we gezamenlijk vanaf de Rijn via de Kerkstraat naar het centrum van Driel.

Kom dus allemaal naar de traditionele aankomst per boot en begroet Sinterklaas als hij samen met zijn Pieten vanaf de Rijn Driel binnenkomt. En sluit daarna gezellig aan bij de stoet.

Graag tot zondagmiddag!Aankomst Sinterklaas 2022

Hoe ging het vorig jaar ook al weer?