Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pietenbingo

1 december 2023 @ 15:00 - 20:00

Gratis

Ben jij er ook bij op vrijdag 1 december? Dan organiseert DeSintKan namelijk haar superleuke Pietenbingo in zalencentrum Oldenburg. Speciaal voor de jeugd van Driel. 

In de feestelijk aangeklede bingozaal kun je ronde na ronde strijden voor vele leuke prijsjes. Er wordt ook goed voor je gezorgd met wat te drinken en wat lekkers tussen de rondes door. Geef je dus snel op als jij een echte bingo en Sinterklaas fan bent! 

Natuurlijk is er ook ruimte voor ander vermaak. Zo hebben we aan Zangpiet gevraagd een optreden te verzorgen. En heel misschien komt Sinterklaas ook nog wel even langs om de bingospelers aan te moedigen. Maar dat is natuurlijk afhankelijk van zijn drukke agenda. 

Gemeente Overbetuwe maakt de Pietenbingo mede mogelijk. Hierdoor is meedoen dit jaar gratis. We vinden het super dat de gemeente het initiatief heeft genomen om de jeugd van Driel met deze activiteit te verrassen na de o zo saaie coronajaren! 

Om 15:00 uur begint de eerste ronde bingo’s. Deze serie duurt tot circa 17:00 uur. Om 18:00 uur begint de tweede serie. Ook die serie duurt ongeveer twee uur. 

Zit je op de basisschool en ben je tussen 4 en 12 jaar oud dan kun je je aanmelden voor één van de twee speelrondes. Per tijdslot is er plek voor 100 kinderen. Alleen de allerjongsten kunnen voor hulp een begeleider meenemen. Andere belangstellenden zijn uiteraard van harte welkom in het Horecagedeelte van de Oldenburg. Tot ziens! 

Gegevens

Datum:
1 december 2023
Tijd:
15:00 - 20:00
Kosten:
Gratis

Organisator

Stichting DeSintKan Driel
E-mail
info@desintkan.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Oldenburg Driel
Hofplein 1
Driel, Gelderland
+ Google Maps