DISCLAIMER

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op onze website www.desintkan.nl. Door deze website te bezoeken en/of via deze website aangeboden diensten te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

VOORWAARDEN

Er is veel aandacht en zorg besteed aan de inhoud van deze website. Alle informatie is beschikbaar gemaakt door Stichting DeSintKan Driel. Ondanks de constante zorg en aandacht die wij aan de samenstelling van deze website besteden, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Als de op deze site verstrekte informatie tekortkomingen of fouten vertoont, zullen wij de grootst mogelijke inspanning leveren om dat zo snel mogelijk te corrigeren.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor rechtstreekse of indirecte schade die ontstaat uit het gebruik van de site of van de op of via de site ter beschikking gestelde informatie.

Privacy policy

Stichting DeSintKan Driel bedankt u voor het vertrouwen dat u in ons stelt en we beloven zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om te gaan. Informatie verstrekt aan de Stichting DeSintKan Driel worden niet aan derden doorgegeven.

Externe links

Er kunnen links naar andere websites op de Stichting DeSintKan Driel website staan die totaal onafhankelijk opereren van Stichting DeSintKan Driel en waar Stichting DeSintKan Driel geen zeggenschap over heeft. We verzorgen enkel links naar andere websites ter informatie en gemak voor u. Het kan zijn dat andere websites een eigen privacy policy hebben en we adviseren die goed door te lezen als u een bezoek brengt aan deze websites. Stichting DeSintKan Driel is niet verantwoordelijk voor de informatie die wordt verstrekt of verkregen door deze websites of voor enig ander gebruik van de websites.

Intellectueel eigendom

Je hebt het recht om de informatie op deze website te raadplegen, voor persoonlijk gebruik te downloaden en te reproduceren mits je de bron vermeldt, overeenkomstig de bepalingen van de wetten op het auteursrecht en andere rechten. De naam en het merk Stichting DeSintKan Driel en ook het beeldmateriaal op deze site is beschermd en voor de reproductie of het gebruik van informatie (geluid, beeld, software, e.d.) is altijd voorafgaande toestemming vereist.