Chocoladeletter actie

DeSintKan verkoopt heerlijke handgemaakte letters, die verkrijgbaar zijn in de smaken melk, puur en wit. Alle letters uit het alfabet zijn te bestellen. De opbrengst van deze actie is bedoeld om de Sinterklaasintocht, Pietenjacht en Sinterklaasuittocht in Driel mee te financieren. Op deze pagina lees je waar en wanneer je de bestelde letters kan afhalen. Dat wordt weer smullen!!

CHOCOLADELETTER ACTIE

Maandag 09 t/m zaterdag 14 oktober, zullen onze vrijwilligers weer langs de deuren gaan om chocoladeletters te verkopen. Met de opbrengst hiervan kunnen wij onze activiteiten deels bekostigen. Denk hierbij aan (alternatieven voor) de intocht, de pietenjacht en de uittocht.

Onze luxe, met de hand gespoten letters zijn verkrijgbaar in de smaken melk, puur en wit en in het complete alfabet. De heerlijke letters kosten € 6,00 per stuk.

  • Wil je letter(s) bij onze vrijwilligers aan de deur bestellen? Hang dan de achterkant van de flyer zichtbaar vanaf de weg voor het raam. Onze vrijwilligers zullen zich dan bij je melden. Zij noteren de bestelling. Ook dit jaar kan dat je contactloos betalen; we beschikken over enkele mobiele pinautomaten. Liever contant? Dan graag gepaste betalen. Je ontvangt een afhaalbewijs met uniek nummer.
  • Wil je liever online letters bestellen? Bestel dan hier  gewenste letters eenvoudig en veilig online. Je wordt gevraagd per iDeal te betalen en ontvangt een bevestigingsmail die als afhaalbewijs dient. De online verkoopperiode sluit 23 oktober 2023. Daarna gaan we de letters bestellen en worden ze speciaal voor u  bereid.

De bestelde letters (en ook de eventueel mee bestelde DSK productjes) kunnen in november worden afgehaald op het Polenplein:

Woensdagavond            22 november     17.00 tot 20.00 uur

Donderdagavond           23 november     17.00 tot 20.00 uur

Het zou fantastisch zijn als je dit jaar meedoet aan onze actie; met jouw hulp doen wij er alles aan om ook dit jaar in Driel een onvergetelijke Sinterklaasfeest neer te zetten. Koop en geniet!