Uittocht | Stichting DeSintKan Driel

Hoe jammer het ook is… ook de Sint en zijn Pieten vertrekken weer naar Spanje. Op 6 december worden zij, na een kort feestelijk afscheid op het Polenplein, feestelijk uitgezwaaid, We wensen hen tot slot een fijne boottocht terug naar Spanje! Gaan jullie ook mooi versierd mee in een optocht naar het Sint Nicolaaspad aan de Rijn om Sinterklaas te zien wegvaren? Het wordt weer een gezellig feestje. Graag tot ziens op 6 december!!!

SINTERKLAAS UITOCHT

Ook dit jaar wordt het vertrek van Sinterklaas weer feestelijk gevierd met onze unieke uittocht. Op vrijdag 6 december zullen Sinterklaas en zijn zwarte Pieten weer uitgezwaaid worden door alle kinderen uit Driel en omgeving. Ben jij er deze keer ook (weer) bij?

Net als vorig jaar beginnen we de feestelijke uittocht op het Polenplein; dus op de parkeerplaats voor de Albert Heijn.

Vanaf 17.30 uur is het Polenplein toegankelijk voor de bezoekers van de uittocht. Je wordt alvast in stemming gebracht met gezellige Sinterklaasmuziek. Ook is er de mogelijkheid om leuke verlichte spulletjes te kopen bij de kraam van DeSintKan. Wat te denken van een mooie verlichte ballon of staaf waarmee je Sinterklaas kan uitzwaaien.

Om 18.00 uur arriveert Sinterklaas op Amerigo. Uiteraard zijn de vrolijk uitgedoste Pieten er ook weer bij. Vanaf het podium zal Sinterklaas iedereen kort bedanken voor de warme ontvangst dit jaar. Er wordt vast ook samen met de Pieten gezongen en gedanst. En ongetwijfeld zijn er nog andere leuke verrassingen te beleven. Kom dus gezellig kijken en laat je vermaken tijdens onze sfeervolle uittochtshow.

Na het officiële deel van het programma vertrekken we rond 18.30 uur in een verlichte optocht naar de Korevaar. Daar ligt de verlichte boot klaar waarop Sinterklaas en zijn Pieten zullen vertrekken naar Spanje. Als de boot vertrekt, kan iedereen Sinterklaas voor het laatst uitzwaaien. Daarna zien jullie het gezelschap over de Rijn in het donker verdwijnen.

Graag tot vrijdag 6 december!