Pietenjacht | Stichting DeSintKan Driel

Elk jaar is er op een woensdagmiddag in november weer een spannende Pietenjacht. Eenmaal meegedaan, kijkt ieder kind hier jaarlijks naar uit. Op jacht naar Pieten die verstopt zitten in het dorp (een vooraf bekendgemaakte wijk) is spannend, leuk en gezellig. Bij iedere Piet is er een leuke activiteit. Natuurlijk wordt er voor de kinderen ook voor een hapje en een drankje gezorgd. Een fantastische middag voor alle kinderen! Geef je dus snel op!

PIETENJACHT

Help mee zoeken naar….

Op woensdagmiddag 27 november wordt er weer een Pietenjacht gehouden in Driel. Dit keer in de wijk de Oldenhof. Het gebied waar we de Pieten gaan zoeken is Casimirstraat – v/d Burgstraat/Hofplein – Ausemsstraat – Cremerstraat – Rijnstraat – Kerkstraat.

De starttijden zijn 14:00, 14:30 en 15:00 uur.

Dit jaar gaan we op zoek naar een heel eigenwijs Pietje die de boot vanuit Spanje heeft gemist….

Gaan we haar en haar vrienden vinden?

Schrijf je snel in via het inschrijfformulier.

Lever het compleet ingevulde formulier uiterlijk zaterdag 23 november in bij Bakkerij Van Binsbergen (Brood & Zo), Kerkstraat 23 in Driel.

Een groepje mag maximaal bestaan uit 10 kinderen. Met ieder groepje moet er minimaal één volwassene als begeleider meelopen. In verband met de drukte graag niet meer dan twee volwassenen per groepje.

We vertrekken vanaf onze startlocatie in de kan­tine van de voetbalvereniging R.K.S.V. Driel aan de Dorpstraat 13 in Driel.

Deelname is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom! Hiervoor zal er een collectebus in de kantine staan.

Kom je helpen zoeken? Graag tot de 27 november!