Intocht | Stichting DeSintKan Driel

Wij zorgen ervoor dat Sinterklaas en zijn Pieten ieder jaar feestelijk kunnen worden ingehaald in Driel. Door onverwachte gebeurtenissen in Spanje of op de boot, is het ieder jaar weer spannend of alles wel goed komt. Komen jullie ook het spektakel aan de Rijn bijwonen? We weten zeker dat Sinterklaas dat heel erg leuk zal vinden. Ook de feestelijke show in Zalencentrum De Oldenburg is een regelrechte aanrader! Samen met je vriendjes en vriendinnetjes wordt je getrakteerd op spelletjes, zang, trucs en vermakelijke Pieten. Graag tot zondagmiddag!

SINTERKLAAS INTOCHT

Op zondag 17 november 2019 omstreeks 14.00 uur zullen sinterklaas en zijn pieten weer met de grote boot aankomen in ons dorp Madriel.

Maar of dit allemaal gaat lukken is nog maar de vraag. Sinterklaas vond namelijk dat de pieten, voor al dat harde werken, wel een vakantie hadden ver­diend. De pieten mochten zelf kiezen naar welk land ze gingen.

Op vakantie zijn de vreemdste dingen gebeurd. Een piet komt vast te zitten, slaappiet valt natuurlijk in slaap, goochelpiet is weer aan het goochelen ge­weest en sommige pieten weten niet eens in welk land ze zijn. Hierover horen jullie binnenkort meer.

Willen jullie weten of alles weer goed gaat komen, kom dan zondag 17 november naar het Sint Nicolaas­pad bij de Stuw. Vanaf daar zullen we net als andere jaren in een stoet naar De Oldenburg gaan om er weer een leuke middag van te maken.

Zien we jullie 17 november?

*In verband met de brandveiligheid mogen er op last van de brandweer geen kinderwagens of buggy’s naar binnen. Wij rekenen op jullie begrip en medewerking