Evenementen | Stichting DeSintKan Driel


SINTERKLAAS INTOCHT

Wij zorgen ervoor dat Sinterklaas en zijn Pieten ieder jaar feestelijk kunnen worden ingehaald in Driel en in de Schuytgraaf (Arnhem). Door onverwachte gebeurtenissen in Spanje of op de boot, is het ieder jaar weer spannend of alles wel goed komt.
PIETENJACHT

Elk jaar is er op een woensdagmiddag de Pietenjacht. Eenmaal meegedaan, kijkt ieder kind hier jaarlijks naar uit. Op jacht naar Pieten die verstopt zitten in het dorp (een aparte wijk) is spannend, leuk en gezellig. Een fantastische middag voor alle kinderen!
SINTERKLAAS UITOCHT

Nog invullen
CHOCOLADELETTER ACTIE

Vorig jaar oktober stonden de vrijwilligers van Stichting DeSintKan Driel bij de Drielse bevolking aan de deur om chocoladeletters te verkopen. De opbrengst was bedoeld om de Sinterklaasintocht, Pietenjacht en Sinterklaasuittocht in Driel te financieren. Het was een groot succes. 700 letters werden verkocht. DeSintKan heeft besloten de actie dit jaar in samenwerking met de bakkers uit Driel te herhalen. Vorig jaar leverde Bakkerij Berentsen de letters, dit jaar komen ze van Bakkerij van Binsbergen.

In de week van 6 oktober 2014 gaan onze vrijwilligers ’s avonds wederom langs de deuren in Driel. De handgemaakte letters zijn te bestellen in de smaken melk, wit en puur. Alle letters zijn mogelijk en kosten € 5,00 per letter. U betaalt contant aan de deur. U krijgt een afhaalbewijs waarmee u de letter(s) kunt afhalen op zaterdag 22 of 29 november bij één der bakkers. Neem dan uw (klein)kinderen mee, want Zwarte Piet is daarbij aanwezig!

Vorig jaar zijn een aantal letters niet afgehaald. Voor dit jaar hebben wij daarvoor een oplossing bedacht. Niet afgehaalde letters worden aan de Voedselbank geschonken.

Bent u niet in de gelegenheid de letters aan de deur te kopen, maar u wilt DeSintKan graag steunen met deze actie, dan kunt u de letters ook per mail bestellen. Stuur een mail naar letter@desintkan.nl en vermeld daarbij uw naam, adresgegevens, telefoonnummer, welke letter(s) en welke sma(a)k(en). Wij komen dan langs om het geld op te halen en u krijgt uw afhaalbewijs. U kunt bestellen tot en met 17 oktober.

Wij hopen weer een groot aantal letters te mogen verkopen in Driel.