Chocoladeletter actie | Stichting DeSintKan Driel

DeSintKan verkoopt heerlijke handgemaakte letters, die verkrijgbaar zijn in de smaken melk, puur en wit. Alle letters uit het alfabet zijn te bestellen. De opbrengst van deze actie is bedoeld om de Sinterklaasintocht, Pietenjacht en Sinterklaasuittocht in Driel mee te financieren. Op deze pagina lees je waar en wanneer je de bestelde letters kan afhalen. Dat wordt weer smullen!!

CHOCOLADELETTER ACTIE

In de week van 7 oktober 2019 gaan de vrijwilligers van DeSintKan ’s avonds langs de deuren in Driel om chocoladeletter te verkopen. De opbrengst van deze actie is bedoeld om de Sinterklaasintocht, Pietenjacht en Sinterklaasuittocht in Driel mee te financieren.

DeSintKan verkoopt heerlijke handgemaakte letters, die verkrijgbaar zijn in de smaken melk, puur en wit. Alle letters uit het alfabet zijn te bestellen en deze overheerlijke letters kosten slechts € 5,00 per stuk. Je wordt verzocht direct bij bestellen contant te betalen.  Je ontvangt tijdens de bestelling een uniek nummer, waarmee je jouw bestelling kan afhalen op het uitgiftepunt.

De bestelde letters kunnen worden afgehaald bij onze kraam naast de pastorie van de RK-kerk (tegenover het Polenplein) op:
• vrijdagavond 29 november van 17.00 tot 20.00 uur   & 
• zaterdag 30 november van 09.00 tot 15.00 uur

Om logistieke redenen is gekozen voor één centraal gelegen afhaalpunt. De gewijzigde tijden bieden grotere spreiding in afhaalmomenten. Natuurlijk geeft een moment in de avond ook extra kansen voor sfeer en gezelligheid. Kom je ook vrijdag?

Tijdens de uitgifte van de chocoladeletters zijn er Pieten aanwezig om met je (klein)kinderen op de foto te gaan. En voor de kleintjes zit er vast wel een handje pepernoten in de zak van zwarte Piet.

Niet afgehaalde letters worden aan de Voedselbank geschonken.

Hartelijk dank voor je steun!